Välkommen till Maries Samtalsterapi

Jag heter Marie Stenberg Paeglis och är certifierad samtalsterapeut med e-Hälsa och har inriktning relationer och mental träning.

Jag är alltså inte legitimerad utan certifierad, jag har gått utbildning i ett år för hantera samtal där klienten inte behöver medicinsk kompetens utan någon som lyssnar stöttar och ställer de rätta frågorna för att klienten själv ska komma fram till den bästa lösningen i det som just nu skaver i tillvaron.

Jag lyder inte under sekretesslagen men avger alltid ett tysthetslöfte, det är viktigt att du känner dig trygg i våra samtal och känner att det vi pratar om stannar mellan dig och mig.

Framförallt har jag riktat in mig på relationer, relationer över lag människor emellan, Jag har arbetat 18 år inom Landstings/Region världen som enhetschef och har lång erfarenhet av att stötta lyssna och öka förståelse för människor som är på olika ”platser” i livet.


e-Hälsa innebär att jag tar emot mina klienter via nätet i första hand, främst Teams och gärna med kamera. (Du behöver inte ha Teamsapplikationen installerad, det fungerar ändå via Internet, känner du dig osäker på allt det här med Teams, kamera mm så löser vi det på annat sätt när vi får kontakt med varandra.

Jag vill hjälpa dig med att få livets pusselbitar på plats.